Instalacije Košir
(+386) 41 636 473

Toplotne črpalke za vsak dom!

Izbirajte med vodilnimi proizvajalci. Zavedamo se, da je investicija v toplotno črpalko velik zalogaj, zato vam ponujamo strokovno pomoč pri izbiri in montaži. Zahtevajte vrhunsko kvaliteto!

Zakaj izbrati toplotno črpalko?

Preberite nekaj glavnih razlogov za implementacijo toplotne črpalke v vaš objekt.
Nasveti pri izboru toplotne crpalke

SKRBIMO ZA OKOLJE

Toplotne črpalke izkoriščajo obnovljive vire energije iz zemlje, sonca, podtalnih voda ali okoliškega zraka. Energija, prisotna v naravi, je na voljo v enormin količinah.
Instalacije Košir Toplotna črpalka prihrani Eko sklad

PRIHRANKI

Kaj to pomeni za vas? Preprosto. S pravilno izbiro toplotne črpalke lahko znižate stroške ogrevanja za 75 % (v primerjavi z alternativnimi sistemi ogrevanja).
Instalacije Košir Toplotna črpalka visoka učinkovitost

VISOKA UČINKOVITOST

Toplotne črpalke izkoriščajo naravne vire, ki jih je v naravi v izobilju. To predstavlja pretežni del energije, saj je za ustrezno delovanje potrebno le dodatnih 25 % električne energije.
Eko sklad Instalacije Košir

SUBVENCIJE EKO SKLADA

Republika Slovenije toplo pozdravlja investicije v modifikacijo obstoječih sistemov ogrevanja. Možnost pridobitve nepovratnih sredstev v razponu od 1.000 do 2500 EUR.
Nadgradnja toplotne črpalka Instalacije Košir

MOŽNOST NADGRADNJE

Nekatere vrste toplotnih črpalk lahko implementiramo kot podporni element v kombinaciji z solarnim sistemom ali pa plinskim kondenzacijskim kotlom.
Instalacije Košir - toplotna črpalka pasivno in aktivno hlajenje Vaillant

MOŽNOST HLAJENJA POLETI

Ste vedeli, da toplotne črpalke niso namenjene le ogrevanju? S pomočjo toplotne črpalke možno tudi pasivno ali aktivno hlajenje objekta v vročih poletnih mesecih. 

Kakšno toplotno črpalko naj izberem?

VODA/VODA

Tovrstne toplotne črpalke predstavljajo najpogostejšo izbiro. Ker podtalne vode predstavljajo najkvalitetnejši vir energije, je učinkovitost izredno visoka. Zaradi potrebe po dodatni izvrtini za pridobitev podtalne vode je investicija v toplotno črpalko voda-voda nekoliko višja od ostalih, vendar s tem pridobimo zelo visoko učinkovitost. Potrebna je izvedba izvrtine, kar pomeni prisotnost strokovnega podjetja in soglasje Agencije za okolje.
PREBERI VEČ
Instalacije Košir - Vaillant toplotna črpalka voda_voda

ZRAK/VODA

Izkoriščajo praktično neomejeno razpoložljiv vir in jih uporabljamo na področjih, kjer koriščenje geotermalnih virov vode in zemlje ni mogoče. Zračne toplotne črpalke so idealne za modernizacijo obstoječih ogrevalnih sistemov, s čemer poskrbimo za povišanje varčevanja z naravnimi viri in znižanje obratovalnih stroškov bivalnih objektov. Implementiramo jih lahko kot podporni element obstoječemu ogrevalnemu sistemu. 
PREBERI VEČ
Instalacije Košir - Vaillant toplotna črpalka zrak_voda

ZEMLJA/VODA

Toplotna črpalka izkorišča geotermalne vire toplote akumulirane v zemlji, zato jih uporabljamo tam, kjer podatlne vode kot naravnega vira ni mogoče izkoriščati. Za izkoriščanje energije, shranjene v zemlji uporablja tako imenovane zemeljske kolektorje ali sonde. Zaradi naravnih lastnosti hranjenja energije v zemlji lahko ogrevamo bivalne prostore in sanitarno vodo tudi pozimi.
PREBERI VEČ
Instalacije Košir - Vaillant toplotna črpalka zemlja_voda

Zagotovite si svojo.

Vas zanima ponudba na visokem strokovnem nivoju? Skupaj z našimi partnerji vam bomo zagotovili visoko razmerje med investicijo in prihranki.

Zakaj izbrati nas?

STROKOVNE PONUDBE

Strokoven izračun potrebne moči toplotne črpalke. S strani partnerjev vam pri ponudbi omogočamo izvedbo  simulacije delovanja toplotne črpalke.

ZNANJE

Že več kot 55 let se trudimo strokovno nadgrajevati naše znanje. Redno se udeležujemo izobraževalnih programov, organiziranih s strani naših partnerjev.

ZAUPANJE

Strmimo k dolgoročnemu razvoju odnosa med strankami in partnerji. Vedno predlagamo rešitve, ki so tehnično najoptimalnejše in nikoli ni poglaviten naš zaslužek.

CELOSTNA STORITEV

S partnerji vam ponujamo celostne storitve, kar pomeni prijetno in zanesljivo izkušnjo. Zanesljiva servisna podpora in reklamacijski program.

Izbirajte med vodilnimi proizvajalci.

Naši poslovni partnerji nam zagotavljajo kvalitetne in tehnološko dovršene rešitve in izdelke. S skupnimi močmi vam bomo zagotovili kvalitetno in ugodno rešitev.
viessmann

VIESSMANN

Viessmann Group je eden izmed vodilnih proizvajalcev hladilnih in ogrevalnih sistemov na mednarodnem območju. Številne razvojne rešitve družinskega podjetja veljajo za mejnike v ogrevalni tehniki. Že desetletja podjetje Viessmann razvija in dobavlja izredno učinkovite plinske in oljne ogrevalne sisteme, solarne sisteme, kurilne naprave in toplotne črpalke.
PREBERI VEČ

DAIKIN

DAIKIN je podjetje, ki je predano visoki kakovosti izdelkov in celostnih rešitev uravnavanja klime notranjega okolja. Pri razvoju se zanašajo na značilno tehnologijo s stroškovno varčnimi rešitvami, hkrati pa si prizadevajo za visoko stopnjo inovativnosti. Tako je podjetje DAIKIN v letu 2017 prejel tudi nagrado "Tovarna prihodnosti".
PREBERI VEČ
Instalacije Košir Daikin
Instalacije Kosir Vaillant

VAILLANT

Podjetje Vaillant je vodilno podjetje na področju ogrevanja in prezračevanja. Vaillant nudi svojim strankam po celem svetu energetsko učinkovite in ekološko neoporečne sisteme ogrevanja, hlajenja in prezračevanja, s poudarkom na obnovljivih virih energije. Njihov proizvodni program med številnimi področji zajema tudi toplotne črpalke.

PREBERI VEČ

MITSUBISHI

Mitsubishi je podjetje, ki si je po večletni tradiciji prislužilo svetovno razpoznavnost in sinonim za najvišji standard v svojem razredu. Ugled in zaupanje so pridobili zaradi svoje zanesljivosti, strmenja k stalnim izboljšavam in visokega razmerja med učinkovitostjo in ceno. Na tem področju so njihovi glavni produkti klimatske naprave in toplotne črpalke.
PREBERI VEČ
Instalacije Kosir Mitsubishi

Pripravljeni?

Z našo pomočjo do strokovnih rešitev.
Izberi. Naroči. Uresniči.
PIŠITE NAM!
info@instalacije-kosir.eu
star-ohomeinfo-circleshield linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram