Instalacije Košir
(+386) 41 636 473

Prenova kopalnic

Ponujamo vam celostno storitev oziroma kopalnico na ključ. Pri prenovi je ključnega pomena obojestransko sodelovanje, saj je nujna združitev željene razporeditve prostora z izbrano opremo ter strokovna izvedba instalacij.
Prenova kopalnic Instalacije Košir 5Instalacije Košir prenova kopalnice 9
Instalacije Košir prenova kopalnic 2Instalacije Košir prenova kopalnice 10Instalacije Košir prenova kopalnic 11Instalacije Košir prenova kopalnic 11
Instalacije Košir prenova kopalnic 7Instalacije Košir prenova kopalnic 4Instalacije Košir prenova kopalnice 7

Kopalnica na ključ

Vas zanima kako poteka prenova kopalnice in kakšna je časovnica izvedbe del? Do nove kopalnice v samo 8 dneh.

1. Brezplačen ogled in idejna zasnova

Pri ogledu je potreben pregled obstoječe vodovodne napeljave. Skupaj okirno določimo željeno postavitev in željene izvedbe elementov (tuš/kopalna kad ipd.). Prvi korak je navadno opravljen v enem dnevu.

2. Izbira elementov, keramike in ponudba

Kopalniške elemente in keramiko si izberete po želji, oziroma vam mi nudimo pomoč pri odločanju. Sledi predstavitev ponudbe za izvedbo del, cena je odvisna od obsežnosti posega (ali je potrebna zamenjava vodovodnih cevi, menjava odtokov...). Pri tem koraku se lahko pojavi odstopanje od časovnice, saj je odvisen od časa izbiranja željenih elemntov.

3. Demontaža, predpriprava novih instlalacij in odvoz na deponijo

Delo navadno poteka dva delovna dneva, odvisno od velikosti kopalnice. Po demontaži in izvedbi kanalov za nove instalacije ter odtoke vam uredimo odvoz ruševin na deponijo.

4. Tlačno testiranje in pečarska dela

Nove vodovodne instalacije tlačno preskusimo pred izvedbo pečarskih del in tako zagotovimo, da so vsi spoji vodotesni in varni za uporabo. Delo navadno poteka dva delovna dneva.

5. Fina montaža in predaja "ključa" nove kopalnice

Po pečarskih delih se izvaja fina montaža izbranih kopalniških elementov. Delo navadno poteka en delovni dan ali manj.

Zakaj izbrati nas?

ZAUPANJE

V več kot 55 letih nam je prenovo svoje kopalnice zaupalo že skoraj nešteto strank. S končnim rezultatom pa je zadovoljna velika večina. Zakaj nam ne bi zaupali tudi vi?

KVALITETA

Vedno uporabljamo kvalitetne materiale. Zagotavljanje kvalitete je pri prenovi kopanice bistvenega pomena, saj je po naših izkušnjah povprečni interval prenove kopalnice več kot 15 let.

CELOSTNA STORITEV

Naj vaše noči med prenovo kopalnice ne bodo krajše. Preprosto in brez skrbi - kopalnica na ključ. Demontaža in odvoz ruševin, naročilo in dobava opreme, nove instalacije, testiranje in montaža opreme.

Predlagajte in uresničite želje

Na področju prenove imamo več desetletne izkušnje, zaupalo nam je že mnogo zahtevnih strank. Zaupajte nam tudi vi in z veseljem se bomo lotili tudi vaše.
PIŠITE NAM

Pripravljeni?

Z našo pomočjo do strokovnih rešitev.
Izberi. Naroči. Uresniči.
PIŠITE NAM!
info@instalacije-kosir.eu
star-ogroupshieldapartmentstorecartmapmustache linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram