Instalacije Košir
(+386) 41 636 473

Instalacije Košir sinonim družinskega podjetja

  • Plinske instalacije
  • vodovodna opravila
  • zračni sistemi
Smo družinsko podjetje, ki se ukvarja s celotnim spektrom instalacij. Naj gre za obnovo ali novogradnjo. Naš moto je; »Nobeno delo ni premajhno ali nepomembno!«. Naša delovna praksa sega od leta 1963 pa vse do danes. Zato je naš nabor opravljenih del in zadovoljnih strank širok in barvit. Tako že 40 let sodelujemo z Gostilno Konjšek na Trojanah in smo tako del uspešne zgodbe trojanskih krofov. Za seboj imamo tudi velike projekte wellness-ov kot je Harmonija in Plesnik. Zaupajo pa nam tudi šole. Izobražujemo namreč mlade, ki nam jih šole pošiljajo na praktični del izobraževanja. Krasi nas torej strokovnost, poštenost, ažurnost in nenazadnje varen nakup naših storitev, saj do sedaj nismo imeli zapadlih dolgov ali terjatev. Preverite našo ponudbo in nas kontaktirajte tukaj!
 
  • Ogrevanje Košir
  • Plinske Instalacije
  • ZALIVALNI SISTEMI INSTALACIJE KOŠIR
 

 

Kako do nas?

Dosegljivi smo vsak dan od ponedeljka do petka med 8 in 17 uro. V tem času nas lahko obiščete tudi v naših poslovnih prostorih, kjer bomo lahko na štiri oči načrtovali od obnove vaše kopalnice, postavitve klimatskih sistemov, sesalnih sistemov, vodovoda, kotlarne, toplotne pumpe ipd. Poskrbeli bomo, da bo delo opravljeno hitro, ugodno  in zanesljivo.

Lokacijo si lahko s preprosim klikom na "navodila" shranite v vaše mobilne in GPS naprave. Tako nimate izgovora, da nas ne boste našli. Se vidimo v naših poslovnih prostorih.

Vseeno pa nas pred obiskom kontaktirajte, da se bomo lahko uskladili za ugoden termin sestanka.

 

Pripravljeni?

Z našo pomočjo do strokovnih rešitev.
Izberi. Naroči. Uresniči.
PIŠITE NAM!
info@instalacije-kosir.eu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram